Опубліковано: 17-02-2020
https://www.eurabota.ua/job/1157025/medichna-sestra-v-hannover-pracevlashtuvannya-ta-legalizaciya-at-astrea-group/
Предлагаю работу:

Медична сестра в Hannover. Працевлаштування та легалізація

  • Роботодавець: ASTREA GROUP
  • Розташування: Германия

Німецькі клініки запрошують на роботу середній медичний персонал (медсестри). Робота в місті Hannover.

Послуги нашої компанії по працевлаштуванню здобувача категорії середній медичний персонал надаються безкоштовно!

Обов'язки медичної сестри (загальні, конкретні - в залежності від відділення і спеціалізації лікаря, до якого прикріплена): долікарська медична допомога, асистування лікарю, виконання лікарських призначень, ін'єкції, крапельниці, стериализация інструментів, догляд за пацієнтом, збір аналізу, заповнення медичних документів, утилізація медичних відходів, тощо.

Вимога: вік до 50 років, чоловіки, жінки, рівень німецької мови, підтверджене сертифікатом В2, документи про освіту, досвід роботи за фахом від п'яти років.

Пропозицію роботодавця: винагорода за місяць: від 2200 euro brutto 25% оплата понаднормових годин - до моменту підтвердження диплома; 2600 Euro 25% - після підтвердження. Норма годин роботи - 40h в тиждень надурочний час. Виплата допомоги допомога на дитину на дітей. Проживання оплачує працівник, орієнтовно від 300 euro. Роботодавець допомагає з підбором житла.

Розглядаються кандидати з країн Євросоюзу, а також колишніх країн СНД. Послуги компанії з працевлаштування для медичного працівника - безкоштовні! Всі питання по легалізації медичного працівника в Німеччині наша компанія покладає на себе. Подача документів на відкриття національної візи здійснюється самостійно заявником.

Увага! У випадку, якщо Претендент на поточний момент має бажання працювати в Німеччині, але не відповідає вимогам роботодавця через відсутність мовного сертифікату - є можливість стати учасником Програми підготовки медичних працівників з третіх країн з працевлаштування в Німеччині, яка функціонує на даний момент успішно себе зарекомендувала. Детальна інформація про умови і вартості Програми надається під час консультації.

Зацікавлені особи можуть надсилати своє резюме на e - mail astreagroup.pl@gmail.com з темою «Участь у Програмі підготовки» або «Працевлаштування». Додаткова інформація по працевлаштуванню надається під час консультації. Контакти для зворотного зв'язку 48574699779 WhatsApp Viber