Опубліковано: 22-10-2019
https://www.eurabota.ua/job/1039632/dermatolog--konsultant-kosmetolog-dubay-at-davidson-management-consultants/
Предлагаю работу:

Дерматолог / Консультант Косметолог Дубай

  • Роботодавець: Davidson Management Consultants
  • Розташування: ОАЭ

Країна : ОАЕ Дубай Консультанти по управлінню Девідсон було доручено завербувати жіночий консультант-дерматолог / косметолог для свого клієнта, який є відомим поліклініки в районі Джумейра, Дубай. Ми шукаємо ДГК / Хаад ліцензованих кандидатів на цю посаду.Це відмінна можливість для досвідчених консультантом дерматологів / косметологів, щоб створити свою власну практику на своїх умовах з великою оперативною і вироблення стратегії розвитку свободи поряд з вигідні винагороди і стимули.Кандидатів без ДГК / ХАД / МОЗ не буде претендувати на цю посаду.

Зарплата : від 65000 до 85,000 дирхамів дирхамів в місяць плюс пільги та сімейні допомоги. (зарплата буде відповідати ваш досвід в ОАЕ) Вимоги До ПозиціїМайстра,від 10 до 15 років стаж роботи Потрібно Мовні Навички:

  • Англійська - дуже добре

Додаткова Інформація / Переваги Безкоштовно податкова зарплата : 65000 до 85,000 дирхамів дирхамів в місяць плюс пільги та сімейні допомоги. (зарплата буде відповідати ваш досвід в ОАЕ) Девідсон Консультантів По Управлінню: 043555961